2 gedachten over “1904 KNIL in Atjeh -e

 1. Beste mensen van de Achterhoede ,

  De reden dat ik u deze email stuur is als volgt.
  Wij zijn bezig voor Omroep Max met het maken van een documentaireserie over Napoleon Bonaparte en dan vooral zijn bezoek dat hij aan Nederland gebracht heeft. Wij willen zijn invloed op de vaderlandse geschiedenis tonen. Deze invloed is vandaag de dag nog steeds voelbaar. De presentator van de reeks is Huub Stapel. Om verschillende slagvelden na te bootsen zijn wij op zoek naar een groot aantal modelfiguren uit de Napoleontische Tijd ( ongeveer 28mm figuren maar het liefst 5/7cm figuren).
  Mijn vraag is of ik in contact kan komen met leden van uw vereniging die het leuk zouden vinden om mee te werken aan onze opname en deze figuren hiervoor in bruikleen beschikbaar willen stellen. Het gaat om 1 draaidag in de periode april-mei 2018.
  Graag zou ik in contact willen komen met een van uw leden die het leuk zou vinden om hier aan mee te werken.

  Vriendelijke groeten,
  Jasper de Bruijn
  Producer
  Stepping Stone Productions
  Jasper.debruijn@steppingstone.nl
  06-30413108

  • Hi Jasper
   We zijn een kleine club en bestaan maar uit twee personen. Onze specialisatie zit in het naspelen van aparte (niet zo bekende) conflicten. We hebben dus geen figuren uit de Napoleontische tijd. Dus helaas, mocht je ooit figuren zoeken van andere periodes .. neem dan weer contact met ons op. Heb je al contact opgenomen met de stichting van modelfiguren/Tinnen Tafelronde (https://www.modelfiguren.nl/) daar zou je toch wel moeten kunnen slagen..
   M.vr.gr., Dick Andriese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *